Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Cadeautip: speelgoedstofzuigers onder de 25 euro

De prijzen van kinderstofzuigers fluctueren op dit moment enorm. Wij proberen de prijzen zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat deze afwijken van de prijzen in de shops.

Een kinderstofzuiger of speelgoed stofzuiger kan al snel veel geld gaan kosten. Toch zijn er ook wat goedkopere modellen: het gaat dan vaak om speelgoedstofzuigers die niet echt kunnen zuigen en van onbekende merken. Wij willen pappa en mamma een handje helpen en komen met een leuke speelgoedstofzuigers onder de 25 euro!

1

Miele speelgoedstofzuiger

Een mooie replica van een echte Miele!

Theo Klein Miele Stofzuiger

24,99 40,99
Prijzen kunnen afwijken
De Theo Klein Miele Stofzuiger is een prachtige kinderstofzuiger die echt zuigt. Normaalgesproken is hij 41 euro, maar nu ontdek je hem tijdelijk voor € 24,99.
2

Smoby Rowenta kinderstofzuiger

Schattig en compact

Smoby Rowenta Artec 2

24,99
Prijzen kunnen afwijken
Een superschattige en compacte speelgoedstofzuiger. Werkt op batterijen en maakt een realistisch stofzuigergeluid. Ook beschikbaar in een complete set!
3

Vileda Speelgoed Stofzuiger

Kan echt zuigen!

Vileda kinderstofzuiger

18,79 28,99
Prijzen kunnen afwijken
Een geinige kinderstofzuiger die daadwerkelijk kan zuigen. Wordt geleverd met nep stof (kleine balletjes) en staat ook wel bekend als de Lidl speelgoed stofzuiger.

Waar je nog wel even op moet letten

Het is goed om te weten dat je met 25 euro vaak nog niet helemaal klaar bent met een kinderstofzuiger. Als je namelijk een elektrische speelgoedstofzuiger in huis haalt, worden batterijen er vaak niet bijgeleverd.

Wij hebben wel een interessante tabel gemaakt met alle speelgoedstofzuigers met de scherpste deals van de bijhorende batterijen: zo kun jij alsnog op goedkope wijze de juiste batterijen erbij vinden!

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart