Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Disclaimer

Alle informatie die te vinden is op Kinderstofzuigers.nl is eigendom van Smart Brothers B.V. De informatie mag niet verveelvoudigd worden of gebruikt worden voor publicatie in verschillende vormen. Daarbij mag Kinderstofzuigers.nl nooit gebruikt worden voor criminele activiteiten; Smart Brothers B.V. verleent dan ook alle medewerking aan opsporingsdiensten als deze ter sprake komen.

Affiliate disclaimer

Met Kinderstofzuigers.nl verwijzen wij zo nu en dan naar webshops die kinderstofzuigers en/of randartikelen verkopen. Dit doen wij alleen als we vinden dat er sprake is van toegevoegde waarde voor onze bezoekers. Spreken we over een product, dan willen wij de bezoeker direct de mogelijkheid bieden om deze aan te schaffen. Bij Kinderstofzuigers.nl verkopen wij dus zelf geen producten of artikelenWanneer een bezoeker een product aanschaft bij een webshop na door te zijn verwezen door Kinderstofzuigers.nl, zijn de voorwaarden en regelgeving van desbetreffende webshop van toepassing. Kinderstofzuigers.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met aankopen en eventuele schade die daar uit voortvloeit.

Inkomsten disclaimer

Bij het doorsturen van onze bezoekers naar een webshop, kan er sprake zijn van een affiliate samenwerking. Wanneer een bezoeker die door Kinderstofzuigers.nl is doorverwezen daadwerkelijk een product koopt, kunnen wij een commissie ontvangen op basis van het aankoopbedrag. Hoewel wij hieraan kunnen verdienen, is dit niet van invloed op onze mening bij het advies van producten of artikelen. Wij hebben momenteel een affiliate samenwerking met de volgende webshops:

  • Bol.com

Hiervoor maken we gebruik van de volgende affiliate netwerken:

  • Bol.com Partner Programma

Lees ook ons privacy statement bij het doorsturen van bezoekers naar bovenstaande webshops op het gebied van privacy.

Suggesties, aanpassingen of feedback

Op Kinderstofzuigers.nl schrijven we dagelijks content in de vorm van blogartikelen en adviespagina’s. Het kan voorkomen dat jij van mening bent dat de informatie niet kloppend is of aangevuld dient te worden. Hoewel we bij Kinderstofzuigers.nl de grootste aandacht besteden aan het voorzien van de juiste informatie kan het voorkomen dat informatie niet overeenkomt met informatie die terug te vinden is in webshops waar wij naar doorverwijzen. Wanneer een bezoeker opmerkt dat de informatie verschilt of in zijn ogen onjuist is, vragen wij contact op te nemen via info@smart-brothers.com. Wij duiken vervolgens direct in het vraagstuk en notificeren de verzender van het bericht binnen een werkdag. Ook notificeren wij de verzender van het bericht bij het vinden of doorvoeren van een oplossing.

Wij staan open voor feedback of suggesties, zodat we Kinderstofzuigers.nl constant kunnen verbeteren. Ook hiervoor stellen wij het op prijs om gebruik te maken van bovenstaand e-mailadres.

Nederlands recht van toepassing

Op Kinderstofzuigers.nl is het Nederlands recht van toepassing. Wanneer een bezoeker gebruik maakt van Kinderstofzuigers.nl wordt er automatisch akkoord gegaan met deze disclaimer. Kinderstofzuigers.nl kan ten allen tijden de disclaimer, zonder dit van te voren aan te kondigen, aanpassen en uitbreiden. Op Kinderstofzuigers.nl zijn auteursrechten van toepassing.

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart