Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Houten kinderstofzuiger: dit is de leukste!

Wanneer jij je kind wil verrassen met een leuk cadeau, is de keuze voor een kleine speelgoedstofzuiger een hele goede. Een van de leukere soorten kinderstofzuigers in onze ogen zijn houten varianten. Deze lijken – in tegenstelling tot replica’s – helemaal niet op echte stofzuigers en maken vaak geen geluid. Wij bieden keuzehulp voor een houten kinderstofzuiger!

Waarom een speelgoedstofzuiger van hout?

Laten we eerst kort stil staan bij de vraag waarom een speelgoedstofzuiger van hout een interessante optie is. Allereerst zijn peuters en baby’s niet echt zuinig op speelgoed: al snel wordt er mee gegooid (per ongeluk of expres) en komt de stofzuiger overal tegenaan.

Negen van de tien keer zijn replica stofzuigers gemaakt van wat dunner plastic: een kras of een zelfs een scheur zit in een klein hoekje. Een houten kinderstofzuiger is stukken sterker en kan tegen een stootje.

Daarbij geniet je vaak ook van de volgende grote pluspunten:

  • Er hoeven geen batterijen in
  • Kan niets technisch kapot gaan
  • Bestaat vaak niet uit losse onderdelen

Daarbij zijn de kinderstofzuigers van hout die wij zijn tegengekomen vaak gericht op het educatieve doeleind, in plaats van enkel plezier.

De leukste op dit moment: Melissa & Doug stofzuiger

Wij vinden de Melissa & Doug speelstofzuiger de leukste op dit moment. Deze speelset is gericht op de ontwikkeling van jouw kind. Zo is er sprake van een checklist, waarbij kinderen ‘rommelstukjes’ op moeten zuigen om deze vervolgens af te kunnen vinken.

De stofzuiger ziet er onwijs grappig uit, is dus gemaakt van hout én maakt geen irritante stofzuigergeluiden. Je moet misschien iets dieper in de buidel tasten (kost zo’n 37 euro bij webshops als Bol.com), maar dat is het in onze ogen dubbel en dwars waard.

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart