Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Kid’s Concept kinderstofzuiger geïntroduceerd!

Speelgoedmerk Kid’s Concept heeft onlangs een nieuwe product toegevoegd aan haar assortiment: een innovatieve houten kinderstofzuiger. De stofzuiger wordt geleverd met magnetische schijven die de stofzuiger ‘op kan zuigen’.

Hoe werkt de Kid’s Concept stofzuiger?

De Kid’s Concept kinderstofzuiger werkt erg eenvoudig. In de verpakking ontdek je zes magnetische schijven. Deze schijven moeten het vuil voorstellen wat het kind op kan zuigen. Op de schijven staan dan ook vormpjes afgebeeld.

De onderzijde van de kinderstofzuiger is een magnetisch blad. Rolt het kind de stofzuiger over de schijven heen, dan blijven deze plakken aan de onderzijde. Alles opgezogen? Dan kunnen de schijven makkelijk aan de onderzijde losgehaald worden, waarna ze weer over de vloer verspreid kunnen worden.

kids concept kinderstofzuiger werkwijze
© Kid’s Concept / Bol.com

Houten speelgoedstofzuiger

In tegenstelling tot veel andere speelgoedstofzuigers gaat het hier om een houten kinderstofzuiger. De enige die we tot nu toe kennen die ook van hout is, is de vergelijkbare speelgoedstofzuiger van Mellisa & Doug.

Prijs en beschikbaarheid

De kinderstofzuiger van Kid’s Concept kost € 61,90. Dit is in vergelijking met andere kinderstofzuigers een best hoge prijs. Maar, hiervoor haal je wel een duurzame en innovatieve kinderstofzuiger in huis in plastic van plastic rommel. Bekijk de Kid’s Concept speelgoedstofzuiger hier.

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart