Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Lidl Speelgoed Stofzuiger: is het wat?

Bij de supermarkt vind je vandaag de dag veel meer dan een kuipje boter en een halfje bruin. Zo ook bij de Lidl, waar we onlangs een speelgoed stofzuiger tegen het lijf liepen. Omdat er nog al veel vragen bestaan over deze kinderstofzuiger hebben we besloten om er een artikel over te schrijven. Want de Lidl speelgoed stofzuiger: is het wat?

Vileda kinderstofzuiger bij de Lidl

De kinderstofzuiger die bij Lidl in de schappen ligt (ook in de webshop) is een stofzuiger voor peuters van huishoudmerk Vileda. Wij hebben we al vaker een Vileda kinderstofzuiger behandeld, waaronder ook dit model: de Vileda speelgoed stofzuiger.

De speelgoedstofzuiger werkt echt: hij wordt geleverd met een klein bakje met nep stof: het gaat hier om kleine witte balletjes die opgezogen kunnen worden. De bovenzijde van de speelgoed stofzuiger is transparant, hierdoor kunnen kinderen zien dat het daadwerkelijk opgezogen is. In onderstaande video is deze stofzuiger in actie te zien.

Bij lidl ontdek je ook de schoonmaaktrolley

De Vileda speelgoed stofzuiger van Lidl is ook beschikbaar in een complete Vileda schoonmaakset: de Speelgoedschoonmaaktrolley. De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De speelgoedstofzuiger
  • De schoonmaaktrolley
  • Een stoffer en blik
  • Een bezem
  • Een mop/dweil
  • Een dweilemmer

Dit zorgt natuurlijk voor nog meer plezier!

Wat vinden wij van deze speelgoed stofzuiger?

Allereerst vinden we het zeer leuk om te zien dat supermarkten als Lidl ook kinderstofzuigers begint aan te bieden. De stofzuiger zelf is in onze ogen een goede keuze: hij ziet er grappig uit, kan echt zuigen en biedt veel plezier voor peuters. Ook qua prijs is deze speelgoed stofzuiger een interessante keuze: bij Lidl betaal je er zo’n 19 euro voor (niet voor de complete set).

Op het moment van schrijven is de stofzuiger helaas al helemaal uitverkocht in de webshop van Lidl, maar ontdek je hem dus – nog wel – bij webshops als Bol.com.

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart