Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Electrolux kinderstofzuigers

In samenwerking met Theo Klein heeft Electrolux (in Nederland AEG) een aantal kinderstofzuigers op de markt gebracht. Deze speelgoedstofzuigers werken echt en zien er tot in detail echt uit. Bekijk alle modellen van Electrolux, in samenwerking met Theo Klein, hieronder.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Werkt echt!
electrolux speelgoedstofzuiger
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Meer over Electrolux kinderstofzuigers

Electrolux is in Nederland misschien wat minder bekend op het gebied van stofzuigers. Niet heel gek: in Nederland is AEG een veelgebruikte merknaam. En denk niet dat dit een ander stofzuigermerk is: het valt namelijk onder de paraplu van Electrolux. Op het gebied van kinderstofzuigers wordt er echter wél een duidelijke scheiding gemaakt en is er besloten om enkel een Electrolux kinderstofzuiger op de markt te zetten.

Een replica stofzuiger voor kinderen

De kinderstofzuiger van Electrolux is een echt werkende kinderstofzuiger. Hij is dus in staat om echt iets op te kunnen zuigen. Daarbij ziet hij er ook echt uit als een echte stofzuiger, tot in detail. Als we kijken naar het bekendste model kinderstofzuiger van Electrolux is het een replica van de ESP74DB, een populaire stofzuiger. Ook qua kleurgebruik komt het nagenoeg overeen met de grote mensen stofzuiger.
De allerleukste!
Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart