Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Miele Kinderstofzuiger

Miele is misschien wel het meest bekende stofzuigermerk allertijden. Niet voor niets dat het merk natuurlijk niet achter kan blijven in de wereld van speelgoedstofzuigers. Bekijk hieronder alles wat je moet weten over een Miele kinderstofzuiger.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Speelgoedstofzuigers van Miele

Als er een kinderstofzuiger is die op een echte lijkt is het wel een model van Miele. De kleur, het materiaal: het lijkt allemaal te matchen met de stofzuigers voor grote mensen.

Kinderstofzuiger kan niet écht zuigen

Wil je een stofzuiger voor kinderen die echt kan zuigen? Dan ben je bij Miele niet aan het juiste adres: de stofzuiger is gevuld met kleine witte balletjes die heen en weer zweven als je de kinderstofzuiger aanzet. Best wel jammer: als we kijken naar soortgelijke stofzuigermerken, waaronder Bosch, dan zijn dat wel echt werkende modellen. Het is opvallend, gezien de kinderstofzuiger modellen van Miele ook afkomstig zijn van Theo Klein; een merk wat ook de kindermodellen van Bosch realiseert.

Geen kindersteelstofzuigers

In tegenstelling tot veel andere merken ontdekken we echter (nog) geen steelstofzuiger voor kinderen van Miele in haar assortiment. Het gaat hier enkel om de traditionele sledestofzuiger voor kinderen. Naast stofzuigers heeft Miele echter nog meer kinderproducten, waaronder verschillende keukensetjes.

Populair op Twitter door 'miskoop'

Enige tijd geleden was de Miele kinderstofzuiger veelbesproken op Twitter. Een jongen vond de speelgoedstofzuiger zo veel op een echte lijken dat hij hem per ongeluk gekocht had. "Ik kocht een stofzuiger. Een Miele. Voor maar 35 euro. Ik was trots. Goedkoop én een Miele. Het bleek een speelgoedstofzuiger te zijn..... Vriendin heeft nog steeds buikpijn van het lachen", aldus Abbie Chalgoum (Abbie1979) op Twitter.
De allerleukste!
Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart