Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Numatic kinderstofzuigers

Misschien zegt de naam Numatic je niet zoveel, maar dat is wel een ander verhaal als we Henry of Hetty stofzuiger roepen! Numatic is het merk achter de wereldbekende stofzuiger met een glimlach. Onze glimlach wordt zelfs nog groter: er zijn ook kinderstozfuigers!

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Werkt echt!
hetty speelgoed stofzuiger

Hetty kinderstofzuiger

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Werkt echt!
henry speelgoedstofzuiger

Henry kinderstofzuiger

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Speelgoedstofzuigers van Numatic

Wie kent de Henry stofzuiger niet? De glimlachende stofzuiger staat bekend om zijn goede zuigprestaties. Met name voor zakelijk gebruik springt het model er tussenuit: onder meer dankzij zijn grote stofreservoir in combinatie met de lange snoerlengte. Gelukkig kunnen kinderen hun hart ook ophalen met Numatic, want zeg nou zelf: als er een stofzuiger is die er uitziet alsof hij voor kinderen gemaakt is, is het wel de Henry en de Hetty stofzuiger.

Numatic speelgoedstofzuigers zuigen echt

Laten we inzoomen op de werking van de speelgoedstofzuigers van Numatic. We hebben goed nieuws als je een kinderstofzuiger die echt zuigt in huis wil halen. Zowel de Henry kinderstofzuiger als de Hetty kinderstofzuiger kunnen namelijk écht zuigen.
"Deze Numatic kinderstofzuiger LHR1ROO is speciaal bedoeld voor kinderen en is geschikt om de kinderkamer mee schoon te krijgen."

Ook kleine Henry bureaustofzuiger

Wist je dat er nóg kleinere stofzuigers van Numatic bestaan. Stofzuigers die je zelfs in je handpalm kunt houden. Het gaat hier om superkleine Henry bureaustofzuigers. Deze zijn wel echt meer voor de fun bedoeld. Ze kunnen wel stofzuiger, maar met minimale zuigkracht. Op foto's bij diverse websites zie je dat hij gebruikt kan worden voor het schoonmaken van je toetsenbord.
De allerleukste!
Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart