Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Vileda Kinderstofzuigers

Vileda is een bekend merk in huishoudelijke schoonmaakartikelen. Net als bekende stofzuigermerken heeft Vileda speelgoed stofzuigers op de markt gebracht. Zowel losse stofzuigers als complete schoonmaaksets.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Werkt echt!
Vileda speelgoed stofzuiger

Vileda Speelgoed Stofzuiger

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Vileda stofzuigers voor kinderen

Vileda kennen we natuurlijk als schoonmaakmerk. Met diverse dweilen en dweilbakken mogen producten van dit merk niet ontbreken bij de grondige schoonmaakklus. Staat je kind met lege handen? Dan wordt dat met een imitatie speelgoed stofzuiger van Vileda verleden tijd.

Kinderen minder bang dankzij speelgoed stofzuiger

In veel gevallen zijn kleine kinderen bang voor de stofzuiger. Niet heel gek: ze zijn groot, zien er bijzonder uit en maken in het slechtste geval ook nog eens een hoop herrie. Vileda wil met haar speelgoed stofzuiger het kind minder bang laten worden voor de stofzuiger.

Zuigen niet echt

De stofzuiger zuigt helaas niet écht: wel krijg je er witte balletjes bij je optioneel in de stofzuiger kunt doen. Als deze aangezet wordt gaan de balletjes op en neer wat het stofzuigen nét echt moet laten lijken voor een kin.d

Nog meer van Vileda: schoonmaaksets

Wil je meer dan enkel een speelgoed stofzuiger aanschaffen? Ook dan ben je met Vileda aan het juiste adres. Het merk heeft namelijk ook schoonmaaksets, waar je tevens een kinderstofzuiger in ontdekt.
De allerleukste!
Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart