Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Fans opgelet: Peppa Pig speelgoed stofzuiger

We hebben goed nieuws voor fans van Peppa Pig! Er is namelijk een unieke Peppa Pig speelgoed stofzuiger. Het gaat hier om een kinderstofzuiger in de vorm van het schattige varkentje. We deden onderzoek naar deze kinderstofzuiger en delen alles wat je moet weten!

Een stofzuiger van Peppa Pig

Als we bij Kinderstofzuigers.nl opeens weer een nieuw model voorbij zien komen, kunnen we ons geluk niet op. Onlangs schreven we nog over de stofzuiger van de Teletubbies, omdat we een grappige speelgoedstofzuiger tegenkwamen.

Zo ook vanmorgen, toen we een rondje op Bol.com deden voor het toevoegen van nieuwe modellen. We kwamen een verborgen pareltje tegen: deze superschattige Peppa Pig speelgoedstofzuiger.

Bekijk deze lieve stofzuiger in onderstaande video in actie!

Peppa Pig kinderstofzuiger werkt echt

Het gaat hier om een echt werkende kinderstofzuiger. Hij werkt dus echt en heeft daadwerkelijk zuigkracht. Sterker nog: de speelgoedstofzuiger wordt geleverd met twee verschillende opzetstukken:

  • Een vloerenzuigmond
  • Een kierenzuiger

De speelgoedstofzuiger biedt ruimte om beide zuigmonden netjes op te bergen. Zo heeft de kleine ze altijd bij de hand!

Prijs en beschikbaarheid

Zoals we zojuist al aangaven kwamen we de Peppa Pig stofzuiger tegen bij Bol.com (bekijk hem hier). Hij daar op het moment van schrijven een prijskaartje van ongeveer 49 euro. De kinderstofzuiger werkt op batterijen die er – helaas – niet bijgeleverd worden. Deze kinderstofzuiger is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart