Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Zet jouw kind aan het werk met een eigen poetskarretje!

Kleine kinderen vinden schoonmaken vaak erg leuk. Als je regelmatig het huis schoonmaakt, zul je merken dat de kleine dreumes er lekker achteraan hobbelt en goed kijkt wat je allemaal doet.

Als ze wat ouder zijn zullen ze vaak ook echt proberen te helpen. Dat begint niet direct bij de stofzuiger (die is vaak nog een beetje eng) maar bij de stoffer en blik, de doekjes of de bezem. Als je merkt dat deze fase is aangebroken, dan is een poetskar misschien wel leuk voor jouw kind!

Met een poetskar heeft jouw kindje een complete set aan schoonmaakspullen in één. Ze bestaan in verschillende vormen en maten en wij hebben 3 leuke poetskarren voor je gevonden:

Bayer Chic poetskar kind van hout

Leuk schoonmaakkarretje van hout waar veel verschillende schoonmaakspulletjes aanwezig zijn: dweilmop, stofzuiger, reinigingsmiddel, borstel, schep, vloerwisser en bezem.

We vinden de houten Bayer Chic poetskar is erg leuk omdat hout nét even wat vriendelijker oogt dan de plastic poetskarretjes. Het is wel jammer dat er een emmertje ontbreekt maar we kunnen ons voorstellen dat dit in veel gevallen alleen maar beter is 🤪

Leifheit Speelgoed poetskar kind

Het bekende schoonmaakmerk Leifheit heeft ook een leuk karretje met o.a.: emmer, mop, bezem, raamwisser, stoffer en blik.

De schoonmaakset van dit poetskarretje lijkt heel erg op de spullen die de grote mensen ook gebruiken! Hiermee past de poetskar misschien ook wat beter bij iets grotere kindjes.

Funnycar Schoonmaaktrolley

Deze schoonmaakkar wordt aangeraden voor kinderen vanaf 2 jaar. Het speelgoed schoonmaakkarretje wordt geleverd met accessoires zoals een bezem, stoffer en blik, een dweil, een emmer met wringer, een trekker, een teiltje en een sprayfles waarmee kinderen kunnen spelen (in meer kleuren beschikbaar).

Deze schoonmaakkar doet het misschien iets minder goed in het interieur, maar kleintjes houden hier toch wel altijd van! Het is erg leuk dat dit poetskarretje veel spulletjes bevat en dat je flink met water kan spelen.

Hopelijk vond je de speelgoed schoonmaakkarren die we hebben gevonden leuk! Het zijn niet de enige die beschikbaar zijn. Bol.com verkoopt bijvoorbeeld best veel (plastic) schoonmaaktrolleys voor kinderen. Sommige zijn er ook met stofzuiger.

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart