Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stofzuigen!

Onze top 5 speelgoedstofzuigers van dit moment!

Speelgoedstofzuigers zijn mateloos populair en zijn leuk om cadeau te geven! Met een kinderstofzuiger beleeft de kleine veel plezier en je kunt hem of haar direct wat meegeven over de huishoudelijke taken, natuurlijk met de hoop dat wanneer ze ouder worden ook mee helpen in huis. Daarentegen zien we dat kinderen zo’n speelgoedstofzuiger ook gewoon heel leuk vinden.

Op Kinderstofzuigers.nl hebben we een mooi overzicht gemaakt met allerlei verschillende kinderstofzuigers, maar het jou nog even wat gemakkelijker te maken hebben we hieronder onze top 5 speelgoedstofzuigers gemaakt. In deze top 5 vind je onze favoriete stofzuigers voor kinderen van dit moment.

1

Henry speelgoed stofzuiger

De #1 leukste kinderstofzuiger op dit moment!

Numatic Lh-R1 little Henry

De Henry stofzuiger is een erg vriendelijk ogende stofzuiger, zo lacht hij altijd. Deze Henry speelgoedstofzuiger werkt op batterijen en kan ook echt zuigen. Hoewel de zuigkracht iets minder is dan de echte Henry, maakt dit model ook minder herrie. De stofzuiger is ook te verkrijgen in de Hetty variant (roze kleur).
2

Casdon Dyson Snoerloze speelgoedstofzuiger

Populaire en mooie replica steelstofzuiger van Dyson

Dyson steelstofzuiger

De Cason Dyson snoerloze speelgoedstofzuiger is een replica van de Dyson V11. Dit model is erg mooi en kan gebruikt worden als steelstofzuiger. Het leuke van deze kinderstofzuiger is dat deze geleverd wordt met leuke accessoires, denk aan opzetstukken. Ook is de stofzuiger om te toveren tot kruimeldief. Dit model is erg populair en kinderen zijn er echt dol op!
3

Electrolux speelgoedstofzuiger

Mooie authentieke en realistische kinderstofzuiger

Speelgoed stofzuiger Electrolux

Deze Electrolux speelgoed stofzuiger is een bekend model en veel huishoudens. Dit model is wel een stukje kleiner en geschikt voor kinderen. Het mooie aan dit model is dat de stofzuiger erg veel detail heeft en daardoor erg realistisch is. De stofzuiger werkt ook op batterijen en maakt ook realistische stofzuigergeluid. Verder is de stofzuiger voorzien van een stofreservoir en is de stofzuiger in staat piepschuimballen op te zuigen (worden er bijgeleverd).
4

Bosch speelgoed steelstofzuiger

Gave replica steelstofzuiger van Bosch

Bosch Unlimited

Dit kinderstofzuiger van Bosch is ook een gave steelstofzuiger en is een replica van de Unlimited 8 serie. De stofzuiger kan ook echt zuigen en maakt realistisch stofzuiger geluid. Bij de stofzuiger krijg je een opzetstukje en je kunt de steel van de stofzuiger afhalen, hierdoor kun je de stofzuiger ook gebruiken als kruimeldief. De stofzuiger kan lichtmateriaal opzuigen, zo kun de bijgeleverde piepschuimballetjes gebruiken als nep vuil.
5

Schoonmaakkarretje met stofzuiger

Complete set voor het schoonmaken van je eigen kamer

Vileda Speelgoed schoonmaakkarretje

Heb je thuis een echte schoonmaakfanaat? Kies dan voor deze complete schoonmaakset van Vildea, een schoonmaakkarretje, wat accessoires en een speelgoedstofzuiger. Naast een mooie en leuke kleine stofzuiger zit er in deze set ook een stoffer en blik, bezem en een dweil. Perfect om zelf een kamer volledig schoon te maken.

In deze top 5 speelgoedstofzuigers niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan hier het complete overzicht met speelgoedstofzuigers die nu te koop zijn. Mocht je iets specifieks zoeken en staat het er niet bij? Stuur ons dan gerust een berichtje.

Kinderstofzuigers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart